PIOENEN NIEUWE OOGST 27 & 28 OKTOBER 2018


In de herfst zetten we één weekend onze deuren weer open. Kom langs voor een degelijk advies en kies uit ons ruim assortiment klassieke- en prachtige nieuwe soorten.
De catalogus is online beschikbaar. Wil je echt zeker zijn dat je favoriete pioen er nog is, dan is tijdig reserveren aangeraden.
Stacks Image 5649
Vers: We rooien krachtige jonge wortels boordevol energie. Daarna worden ze gewassen en gedeeld. Dit is handenarbeid zodat we de beste wortels kunnen selecteren. Vaak geven onze pioenen het eerste jaar al bloem.

Het najaar is de mooiste tijd om te planten. 's Winters laat je de natuur best haar werkt doen en zodra de lente in aantocht is verschijnen de nieuwe scheuten. Maar een goede voorbereiding is het halve werk.
Meer plant hint en tips vindt je hier.
Stacks Image 13539
Stacks Image 5678
Hoeve adres: Diestersteenweg 222 - 3850 Nieuwerkerken in België.

We liggen iets van de weg af en zijn met de gps niet altijd gemakkelijk te vinden. Check een routeplanner voordat je vertrekt.

Parkeerplaats beschikbaar bij de hoeve.

Wanneer: 27 & 28 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00. De natuur is onvoorspelbaar en naargelang het seizoen vordert, kan de datum veranderen! Voordat je vertrekt is het aangeraden deze webpagina nogmaals te bezoeken.

We zijn ook aanwezig op de volgende tuinbeurzen.

Tot ziens.