AGENDA 2017
NL | EN | FR | DE | NIEUWSBRIEF | facebook-1716

LENTE

Fete des Plantes de Printemps Saint-Jean de Beauregard Frankrijk

Vrijdag, zaterdag en zondag 21, 22 en 23 april. Beleef een ongeëvenaard enthousiasme voor de tuin en het tuinieren in al zijn facetten. Het thema van deze lente editie is rood! Meer informatie vind je hier.

La Feuillerie "Plantes rares et de collection" Celles België

Zaterdag en zondag 29 en 30 april. In de romantische 19e-eeuwse tuin van La Feuillerie, presenteren de beste kwekerijen van België en het buitenland hun kleinood-jes. We hebben de mooiste pioenen mee uit onze collectie en u vindt ons onder de oude magnolia. Een aangename planten beurs waar het botanische aspect een prominente plaats heeft. Meer informatie vind je hier.

Les Jardins d'Aywiers Lasne België

Net onder Brussel, tussen de muren van de voormalige abdij van Aywiers, in de schaduw van enkele eeuwenoude bomen vindt op vrijdag, zaterdag en zondag 5, 6 en 7 mei de charmantste tuinbeurs plaats . Leuke activiteiten voor de kinderen geven u alle tijd om te genieten onze allereerste pioenrozen in bloei. Meer informatie vind je hier.

The Hardy Plant Society

Sunday 14 May. Presentation: "The Peony - a Precious Landscape Plant". It will consider what makes a good plant for landscaping, not just the "fluffy" aspect that many people fall for, but plant habits over the 3 growing seasons that make particular varieties particularly useful, with how they are bred and chosen. It will include tree peonies but will have a broader scope across the genus. View the website.

Wandelen door onze bloemenvelden

Op 20 & 21 mei. Een ervaring die we graag met iedereen delen en een unieke gelegenheid om zelf de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren. Meer informatie vind je hier.

Das Fürstliche Gartenfest Schloß Fasanerie Fulda Duitsland:

Van de 25 tot en met 28 mei. Laat u inspireren tijdens de internationale tentoonstelling in de prachtige tuinen en het park van​​barokke paleis "Fasanerie".Meer dan 170 exposanten geven het beste van zichzelf! Meer informatie vind je hier.

Wandel door onze bloemenvelden

Op 4 & 5 juni. Een ervaring die we graag met iedereen delen en een unieke gelegenheid om zelf de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren. Meer informatie vind je hier.

Festival of rare plants roses & kitchen Gardens Hex België

Vrijdag zaterdag en zondag 9,10 en 11 juni. Een unieke tuin show met lezingen, tentoonstellingen en demonstraties gepresenteerd door specialisten in hun vakgebied. De milieuvriendelijk onderhouden formele tuinen ontworpen door de broers Wirz, wilde bloemenweide, park, ommuurde groentetuin en de rozencollecties zijn meer dan een bezoek waard. Bezoek de website.

HERFST

Festival of rare plants roses & kitchen Gardens Hex België

Zaterdag en zondag 9 en 10 september. Een unieke tuin show met lezingen, tentoonstellingen en demonstraties gepresenteerd door specialisten in hun vakgebied. De milieuvriendelijk onderhouden formele tuinen ontworpen door de broers Wirz, wilde bloemenweide, park, ommuurde groentetuin en de rozencollecties zijn meer dan een bezoek waard. Bezoek de website.

Das Fürstliche Gartenfest Schloß Wolfsgarten Duitsland:

Van 15 t/m 17 september. Laat u inspireren tijdens deze internationale tuinbeurs in de prachtige tuinen en het park van ​​"Wolfsgarten". 160 exposanten geven het beste van zichzelf! Bekijk de website.

La Feuillerie "Plantes rares et de collection" Celles België

Vrijdag, zaterdag en zondag 22, 23 en 24 september. In de romantische 19e-eeuwse tuin van La Feuillerie, presenteren de beste kwekerijen van België en het buitenland hun kleinood-jes. Een aangename planten beurs waar het botanische aspect een prominente plaats heeft. Meer informatie vind je hier.

Les Jardins d'Aywiers Lasne België

Net onder Brussel, tussen de muren van de voormalige abdij van Aywiers, in de schaduw van enkele eeuwenoude bomen vindt op 29 en 30 september en 1 oktober de charmantste tuinbeurs plaats. Leuke activiteiten voor de kinderen geven u alle tijd om te kiezen uit ons breed assortiment pioenrozen. Meer informatie vind je hier.

De Tuindagen van Beervelde België

Op vrijdag, zaterdag en zondag 6, 7 en 8 oktober. Een "must" voor alle tuinliefhebbers uit België en het buitenland! Meer dan 200 kwekerijen, ontwerpers en ambachtslieden tonen een spectaculaire verscheidenheid aan planten en tuin-gerelateerde hebbedingetjes in een zeer aangename omgeving. Meer informatie vind je hier.

Graefswinning Pioenen nieuwe oogst op de hoeve

Op 21 en 22 oktober zetten we onze deuren weer open. Kom langs voor een degelijk advies en kies uit ons ruim assortiment klassieke- en prachtige nieuwe pioenen. Sommige variëteiten zijn beperkt beschikbaar dus reserveer tijdig. Onze stevige wortels plant je nog deze herfst en verder laat je de natuur haar werk doen. Meer informatie vind je hier.


Deze pagina wordt regelmatig aangepast met onze laatste nieuwtjes.