GRAEFSWINNING PIOENEN WEEKEND EN OPEN VELD DAGEN 25 & 26 mei en 1 & 2 juni 2019

Bezoek onze bloemenvelden en geniet van de schoonheid die pioenen bieden. We kweken een 300-tal verschillende variëteiten kruid-, Itoh en houtpioenen in de volle grond op wandelafstand van de hoeve. De bloemenvelden zijn ook bereikbaar voor stevige buggies. Wandelschoenen of laarzen zijn aangeraden, onze mooie leemgrond durft weleens plakken op natte dagen!
Een unieke gelegenheid om zelf de verschillende vormen, geuren en kleuren te ervaren en het ideale moment om je verlanglijstje samen te stellen.


In onze kleine kwekerij vindt je een uitgebreide selectie pioenen in ruime potten. Mocht je droompioen nog op het veld staan geen nood. Onze catalogus planten zijn na bestelling beschikbaar als blote wortel
in de herfst. We kunnen de bestelling opsturen of je mag ze komen afhalen. Bestellen kan ter plaatse of via onze online shop.

We kweken een uitgebreid assortiment pioenen als snijbloem. Mooie, ouderwetse schoonheden en gedurfde nieuwkomers. Deze gaan normaal naar de veiling, maar tijdens ons pioenen week-end zijn ze uitzonderlijk beschikbaar op de hoeve. Wat is er fleuriger in de lente dan een boeket pioenen van het volle veld!


Stacks Image 10210

WAAR EN WANNEER

Ons adres is: Diestersteenweg 222 - 3850 Nieuwerkerken in België.

We liggen iets van de weg af en zijn met de gps niet altijd gemakkelijk te vinden. Check een routeplanner voordat u vertrekt.

Er is parkeerplaats beschikbaar aan de hoeve.

Wanneer: 25 & 26 mei en 1 & 2 juni 2019 steeds van 10u tot 17u.

De natuur is onvoorspelbaar en naargelang het seizoen vordert, kunnen de data veranderen. Op onze
Facebook pagina houden we bij wie wanneer gaat bloeien. Voordat je vertrekt is het aangeraden deze webpagina nogmaals te bezoeken.